vrijdag 21 september 2018

7 Ditches TV BV

Bezoekadres
7 Ditches TV BV
Groot Hertoginnelaan 40
1405EE Bussum

Contactgegevens
Heb je een vraag, wil je een opmerking maken, of zoek je contact? Vul dan het formulier in en we nemen contact met je op. Direct mailen mag natuurlijk ook naar de redactie of naar oprichter en eigenaar Ronnie Overgoor via: Telefoon: 0646036777 of E-mail: ronnie@7ditches.tv.

Heb je een suggestie voor een toffe gast?
Mail deze dan naar gast@7ditches.tv!
Internet: 7ditches.tv

Bedrijfsgegevens
KvK: 60391103
Oprichting: 2 april 2014
Rechtsvorm: Besloten Vennootschap

linkedin25x25 facebook25x25 twitter25x25

7 Ditches TV

7Ditches TV is een online videokanaal vol gesprekken met ondernemende mensen en vernieuwende denkers en doeners.

Geen nieuws van de dag. Maar toffe verhalen, creatieve ideeën, concrete plannen en praktische oplossingen voor de wereld van vandaag en morgen.

Iedere maand tien nieuwe gesprekken over ondernemerschap, innovatie, media, technologie, zorg, onderwijs, marketing, creativiteit, geld, de mens en vele andere thema’s.

Waarom doen jullie dit?
7 Ditches TV is ontstaan vanuit onze intrinsieke behoefte. De wereld verandert in hoog tempo. Er is vernieuwing gaande binnen bijna alle sectoren. Van de financiële wereld, de media of het onderwijs, tot de zorg, de energiesector of de voedingsindustrie.

En daar willen we het over hebben hier op 7 Ditches TV. Naast alle massamedia die jagen op het grote bereik, het nieuws van de dag en de usual gasten aan de talkshow tafels, voelen we de behoefte om te praten met inspirerende mensen die bezig zijn met die vernieuwing.

En gelukkig is er een groeiende groep kijkers die dit wil zien. Van studenten, young professionals, tot directieleden, ondernemers en andere geïnteresseerden.

Is er ook een businessmodel?
Goeie vraag en het antwoord is ja. Naast het maken van onze eigen programma’s, dat ons geld kost, maken we online video programma’s in opdracht van derden. En daarmee verdienen we geld.

Wat voor soort organisaties zijn dat en waarom werken ze met 7 Ditches TV?
De wereld verandert en de rol van organisaties verandert. Bedrijven, overheden, non-profits, educatieve instellingen en andere organisaties moeten zich meer en meer bewijzen en hebben een groeiende behoefte hun verhaal te vertellen aan specifieke doelgroepen.

Alleen adverteren maakt een bedrijf niet meer relevant en geeft het nog geen bestaansrecht, de overheid wil de komende jaren via internet de dialoog met burgers of ondernemers op een nieuwe manier gaan invullen en binnen een gemiddelde universiteit of andere kennisorganisatie stikt het van de kennis en creativiteit die naar buiten wil en met de samenleving moet worden gedeeld.

Verhalen worden in de wereld van vandaag verteld op een duidelijke, eenvoudige en inspirerende manier. En de taal hiervoor is video. Zeker de jeugd, maar ook professionals, medewerkers en burgers kijken steeds meer video. A picture says more ….

Bij 7 Ditches TV noemen we dit applied video. Interviews en gesprekken met als doel het inspireren van, informeren over, of communiceren met een duidelijke doelgroep. Heldere verhalen in beeld.

7 Ditches TV werkte inmiddels voor o.a. ING, ABN Amro, KPN, Vodafone, Ricoh, Exact, NDC Mediagroep, Sanoma, KvK, De Persgroep, Achmea en ONVZ.

Exclusieve video's van 7 Ditches